Serveis

No estareu en millors mans
LIMUSINES LARA

Viatjar amb Limusines Lara és estar en millors mans!

Limusines Lara és un servei creat específicament per a vostè. Som una empresa de taxi de luxe ubicada al Principat d'Andorra.

Els nostres serveis se centren en el lloguer de vehicles amb conductor, disposant a tal efecte d’una moderna flota de berlines d’alta gama que deben segur satisfaran les seves exigències.

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector i una àmplia cartera de clients, la nostra filosofia es basa en satisfer les exigències dels nostres clients, oferint-los més enllà del transport, la màxima comoditat, exclusivitat i discreció.

Contacti’ns. Un cop ens provi, segur que repetirà.


RENTADOR BRILLANT CAR

L’estat de conservació del cotxe es cabdal!

Com a especialistes en el món de l’automòbil, sabem que no tot s’acaba al comprar un cotxe, tot el contrari! Un cop tenim a casa el cotxe dels nostres somnis, tenim per davant la tasca de mantenir-lo el millor possible, no solament per a nosaltres, també per assegurar que el vehicle estigui sempre en un estat de conservació impecable, quelcom que no farà altra cosa que garantir-nos un valor de revenda el més alt possible.

Tant en un servei com el de lloguer de limusines amb xofer, com en el de venda de vehicles, l’estat de conservació del cotxe es cabdal! Per això, a finals de 2020 vam inaugurar Brillant Car, un servei de neteja integral, recuperació de pintura, així com de protecció i embelliment general per a vehicles.

Amb una llarga experiència en el sector, en Ricard Muñoz es un expert en aquest àmbit. En Ricard tracta personalment cada unitat que entra al taller, tant si és per fer-hi un simple rentat, com si és per fer-hi un tractament de recuperació de pintura envellida, de rejoveniment d’interiors, rehabilitació i de tapissats de tota mena, o de protecció global anti edat.

Qué estàs buscant?

Vols trobar el millor cotxe per a tú

Recerca a la nostra web i filtra entre tots els nostres vehicles actualitzats diàriament.

Cercar el teu vehicle

No trobes els que busques?

Necessiter ajuda més personalitzada

Si no trobes el que busques i necessites una ajuda més personalitzada no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Contacta'ns
Cars VIP Andorra 2021 ©